Kollégák - Made Inn / Merlin okt. 23.

2010.10.26. 10:24 Noco Cojumbo

Időről időre néha mi is belebotlunk a többi hazai dj-be, aztán gondoltuk, hogy így szakmai szemmel veletek is megosztanánk a benyomásainkat, ami nektek sem árthat, mert amíg mondjuk ti megcsavarodva ügettek rájuk, addig mi azt is kihalljuk, hogy már nem a szöget veri az amatőr, hanem a hüvelykujját, csak ez éppen nekünk fáj. Oszi pedig még a hangnemeket is ismeri, ezzel nem is egyszer szokott büszkélkedni: "nem egy zenekarban játszik a két sáv", mondta egyszer pl. nekem, de ahelyett hogy elküldtem volna a faszba, megfogadtam a tanácsát, és a mix progihoz olyan skint szedtem le, ami így mutatja a hangnemeket. Azóta minden számot d#m-be játszok, Oszi meg csillogtathatja a tárgyi tudását az Arató diszkóban.  

Egy szó, mint száz, hétvégén voltunk Merlinben Made Inn bulin, hogy megnézzük a kollégák mit ügyetlenkednek. Nagyon nem tetszett, amit láttunk, pedig előtte voltunk még az Almássyban is, Swimming Pool partiban. Pedig az sem volt túl elnöki, hogy a 37 éve leeresztett, és azóta max felhugyozott medencében toporogtak tizen technóra. Mi is csak azért voltunk el, mert az előtérbe betettek pár alig 20 éves játékgépet, pl. a House of the Dead kettőt, ami az Almássynál egy fokkal jobb állapotú épületben, a közönségnél egy fokkal kellemesebb szereplőgárda közreműködésével játszódik. Ráadásul azokat fejbe is lehetett lőni. 

A Merlinben mire odaértünk már az Karányi nevű gyerek játszott, akinek még nálunk is nagyobb arca van, pedig mi sem szorítjuk satuba. Néha megünnepeltette magát a Mac-je mögül, amiről először elektró-szerű csapágyas hörcsögölés szólt, majd amikor megjelent mögötte Hot X, akkor kapcsolt, és próbált illeszkedési pontot csinálni, és megkereste a gépén az összes lezuhant buffcazenét, aztán olyan nekiveselkedve sistergette az effektet ide-oda, hogy attól közülünk ketten menten trombózist kaptak. De mivel a közönség láthatóan ezt szerette, így én is otthon gyorsan letöltöttem sok ilyen effektet, azt mától még ennyit sem fogok keverni mint eddig, csak kiállásnál felkúrom a csillárig a szörnyhangot. 

Hot X a román technót három csavarással kiürítette a teremből, majd átvette a vezérlést egy olyan meleg szerkóban, hogy a játszókon palacsintát süthetett volna. Már majdnem nem volt olyan szar a szettje, amikor hirtelen rárakott egy house slágert a szögelésre, és ettől mi is, és az összes Katalin Cárnő megzavarodott egy pillanatra, és abba is hagyták a kalimpálást. 

Ekkor volt időnk megfigyelni, hogy a viszonylag jó nők továbbra is a legbúzább gyíkokkal szeretik összetaperoltatni magukat. Ennek ékes példája volt a szőke magas a faterjával, meg a szőke kevésbé magas azzal a 34 kilós gyerekkel, akin ebből két kiló az éjjellátója volt, amivel a soroksári útnál álldogáló kurváknál is tágabb szemét takarhatta ki. 

Persze tudom, hogy nekünk semmi nem jó, vagy csak nagyon nehezen. Pl. amikor beráncigáltam egy csajt a K2-ben a ruhatárba, akkor is azzal voltam elfoglalva, hogy biztos találhattam volna jobbat is. De gyerekek, ez a maximalizmus, és mi erre törekszünk.

D#m!, ne felejtsétek! 


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerz.blog.hu/api/trackback/id/tr492398188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása