A Bloggerz on Decks a blog.hu szerzőinek és operátorainak DJ projektje: nathanp, cadix, nosferato, Noco Cojumbo.



Utolsó kommentek

Nemzeti Együttműködési DJ-skedés!

2010.11.29. 11:47 Noco Cojumbo

Tisztelt Fiatalok, Fiatalokat kísérő kedves apukák, esetleg jobb karban lévő anyukáik!

A szórakoztató klubok, diszkógömbös zenebonáldák parkettjein még mindig a diktatúra fals, disszonáns hangjai kopognak! Demokratikus államunkban már szinte minden demokratikus, ahol az embereknek a véleményét, a velük való konzultációt olyan nagyon komolyan veszik, hogy azt a Svájciak is oly nagyon megirigyelhetnék. És meg is teszik. Hétvégén személyesen Dj Bobo hívott, hogy gratuláljon népünk demokratikus egységéért tett törekvéseihez, és egyben hogy megkérdezze, hogy leegyeztettem-e már a lakossággal, hogy a legközelebbi bulin milyen zenéket toljak, mert kiváncsi lenne mennyiben tér el hazánk zenei ízlése a svájci népétől. Mert ő eddig csupa jót hallott hazánk zenei ízléséről a Happy Gang nevű magyar együttestől, akikkel egy türkmenisztáni fellépés alkalmával találkozott.

Ebben a pillanatban teljesen megrökönyödtem, és a szívemhez kaptam!

De hiszen nekünk eszünkbe sem jutott megkérdezni a polgárokat, hogy milyen zenével szórakoztassuk őket! Mindeddig zsarnok módjára saját zenei ízlésünket erőltettük rá szerencsétlen vendégekre, akik a mai nehéz anyagi helyzetben is áldoznak a belépőre, egy bizonytalan kimenetelű buli kedvéért! Dj Bobo kérdésével egy pillanat alatt rendet rakott a fejemben, és felismertem a hazai diszkózás elnyomó, diktatorikus jellegét.

 

Kérlek csatlakozzatok mozgalmunkhoz, hogy többé ne kelljen elviselnetek a nép zenei ízlését nem követő, attól élesen eltérő, sőt leköpő, lehányó, megerőszakoló zenéket a szórakozóhelyeken! A lelkiismeretes dj-k nevében kérünk titeket, hogy csatlakozásotokkal vessetek véget álmatlan éjszakáinknak, hogy megpróbáljuk kitalálni, hogy mit szeretnétek. Mondjátok meg! De ne bemattolva, bekajabálással, a buli hevében! Mint egy utolsó proletár ideggyenge alkoholista! Szépen, kulturáltan, konzultálva.

Vessünk véget együtt a DJ-k önző, népnevelés köntösébe bújtatott, erőszakos elnyomásának! Ne engedjük, hogy Palotai Zsolt hülye filmzenéket játsszon, ami csak szerinte vicces! Hogy a Bárány-Jován-Dj Free tengely letérjen a kitaposott útról!

Nemzeti Együttműködési DJ-skedést!

Aláírni az alábbi helyeken lehet:

online: http://www.facebook.com/bloggerzondecks

            http://bloggerz.blog.hu/

offline: legközelebb Dec4-én a West Balkánban, ahol az NDK-s lányok a fecskés magyar srácokkal idén a Balaton helyett, a Skála Metró konfekció-osztályán találkoznak, hogy élvezzék a minimált vagy a dnb-t. Vagy akár még mást is.

            http://www.facebook.com/event.php?eid=140465849338653

 


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerz.blog.hu/api/trackback/id/tr512480826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása