A Bloggerz on Decks a blog.hu szerzőinek és operátorainak DJ projektje: nathanp, cadix, nosferato, Noco Cojumbo.



Utolsó kommentek

Operakarrier

2010.11.25. 08:03 Horváth Oszkár

Meghívást nyertünk a Milánói Szkálába, főleg Mozartot fogunk énekelni. Akit érdekel a Varázsfuvola, szenteljen külön figyelmet a West Balkan valamint Skála Metro 4 szintjének összenyitásából adódó térben rendezett, 2010. december 4-i mikulásvárón:

Normafa Open Air produkció – Skála / WB – 5 helyszínes Mikulás váró buli

Ott leszek. Egyébként nem megszakítva a korosztályokra való odafigyelés hagyományait a Bloggerz on Decks részéről, 0 és 7 év közötti blogolvasó kollégák részére meg kell jegyezzem, a Mikulás nem létezik. Nincsen olyan. Tavaly kifigyeltem, és anyukám teszi oda a csokit meg a literes viszkit az ablakba. Vagy apukám. Ahhoz túl sötét volt, hogy megkülönböztessem őket.

De mi azért várjuk. Meg tök udvariatlan volna, ha nem várnánk, mert mi van, ha mégis van. Az esemény helyszínéből adódóan megtisztelnő volna a nap folyamán minden női vendéget kartársnőnek szólítani. Akinek van kismama cipője (lábujjnál nyitott, kék vagy fehér, sípcsontig fűzős, gyakori előfordulás: Nagyvárad téri Corso mintabolt), hozza el. És ha van fölös csizmája, akkor azt csokoládé reményében a női konfekcióosztály egykori pozícióján tudja allokálni. Valószínűleg mire kifelé megy, nem lesz meg, de a csoki se, így ez a megoldás elméletileg még diétásnak is bizonyulhat.

Kiváló tisztelettel az üzemeltetők és a Bloggerz on Decks kartársai


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerz.blog.hu/api/trackback/id/tr172470833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása