A Bloggerz on Decks a blog.hu szerzőinek és operátorainak DJ projektje: nathanp, cadix, nosferato, Noco Cojumbo.



Utolsó kommentek

Gyantáztassa-e egy dj a mellkasát?

2010.11.15. 08:01 Noco Cojumbo

Erről sokat vitáztunk így szakmai körökben, és arra jutottunk, hogy Niki Beluccinak például ajánlott, bár nem vagyunk teljesen képben, hogy akkor ő a mai napig is egy szál csöcsben tolja, vagy már a férje Dj Antonio játszik-e egy szál faszban.
 

Oszi végül a kérdés férfiakat érintő részében úgy foglalt állást, hogy kell, de minumum 24, vagy 48 órával a fellépés előtt, különben a műszálas b-oldal trikója, illetve az ezüst flitteres pólója, amit Bárány Attilától cserélt el egy fellépés után (valójában Bárány Attila a kanizsai Club Acapulco diszkóban a Rain Falls játszása közben tépte le magáról, és baszta be a közönség soraiba, ahol Oszinak, hogy megkaparinthassa, fejbe kellett rúgnia egy nála kisebb, és óvatlanabb szórakozót) dörzsölni fogja a mellbimbóját.
 

Dj S, vagykiafasz pl., aki egy időben csütörtökönként tolta a Bed Beachen, a hölgyek körében nagy sikert aratott fehér ingének gyomorig kigombolásával láthatóvá tett szőrtelen mellkasának látványával, és egyben megcáfolta, hogy a nők multitaskok, mert miközben nézték az ő aranyozott bronz mellkasát, láthatóan nem hallották, mikor kis göcsörtös kezeivel fent hagyta az előző szám vokálját az új szám vokálján, megteremtve ezzel a kísérleti modern tánczenét.
 

Ettől függetlenül vitathatatlanul igaza volt abban, hogy a dj-nek ki kell néznie valahogy, és ezzel homlokegyenest más nézőpontot képvisel  pl. Palotai a szürke atlétatrikójában, aki már az ütemre se tud mindig kellő figyelmet fordítani, annyira várja a galaxisközi stoppot a törölközőjével. Vagy csak egyszerűen sokat jár strandra, ezt egyszer meg kéne tőle kérdezni.

A fiataloknak nem csak azzal mutatsz példát, hogy nem gáspár lacit játszol nekik, a mikrofonba pedig a dj vizsgádnak megfelelően nem üvöltöd bele, hogy szopjál le, de azzal is, hogy trendi pólóban tolod a szettet. Én mostanában az egyedi tervezéssel kísérletezem, ahogy a Beckham gyerekek is, csak én egy kicsit passzentosabb cumókat küldök. A trikón a csillogó felirat alap. Lehet a konzervatívabb, már bevált témákat variálni, pl a Fuck me-s vonalon mozogni, ami már David Guettának is bejött, igaz az minden, csak nem underground, de néha a mainstreamből is érdemes meríteni, a kúrás az meg pont olyan dolog. Annál nagyobb koppanás meg nincs, mikor a helyről a sima paraszt viszi haza azt a csajt, akire végig csücsörítgetsz, miközben a be nem konfigolt potmétert csavargatod ezerrel, hogy azért érezze hogy hasonló intenzitással máson is be tudnád hozni a bartókot. 

Nekem eleve fontos, hogy a közönségem, hogy néz ki. És nem elsősorban magam miatt, mert én sosem nézem az embereket, mert nem érdekelnek. Amit csinálok, az tudom hogy jó, nem vagyok kiváncsi a reakciójukra, hogy majd még a végén nekem kelljen megfelelnem nekik. Általában ezért a közönséget csak másnap nézem vissza party fotokról, és ha nem tetszik amit látok, akkor bizony oda nem megyek vissza játszani. Egyszerűen csak nem akarok úgy járni, mint a Sterbinszky Karcsi, akiről már nem is tudjuk, hogy milyen zenét játszik, csak azt, hogy kik járnak a bulijaiba. Persze tudom, hogy ez a party fotó visszanézés statisztikailag kicsit torzít, mert csak és kizárólag a legnagyobb szellemi deficitással, ám annál nagyobb arcberendezéssel bírók akarják másnap kikeresni magukat a 1562 feltöltött kép közül. Azt is tudni kell, hogy az a férfi, akiről buliban készült partifotó, az a gumicsizmás kandúrnál is nagyobb paraszt, ugyanis a partifotósok maguktól csak az aktuális buliban jobbnak tűnő nőkről készítenek képeket. Tehát ha egy képen férfi van, az bizony odaállt, hogy hallod, engem is geci. Az alábbi két képről az derül ki, hogy igazam van, valamint hogy azért a dj és plebs között van némi különbség, már ha csak a korábban citált trikó kérdést is vesszük alapul.

dj - közönség

De hogy ugyanez a dj '93ban még miért tűrte bele a mackószerű farmerba a fehér trikót öv nélkül, azt nem vágom. Na, ez a nem progresszív öltözködés mintapéldánya, mert ezen a videón olyan rettentően szarul van felöltözve mindenki, hogy manapság még a hajléktalanok is visszateszik a kukába a fönti ruhadarabokat, az emberi jogaikra és méltóságukra való hivatkozással. Én viszont pont arra törekszem, hogy az a trikó, amit én ma hordok, azt te hordjad majd egy hét múlva. A mezőtúri unokaöcséd meg tizenkét év múlva.

De én nem csak ebben vagyok progresszív, hanem abban is, hogy én már most arról olvasok, amiről te fogsz holnap az Oszitól, aki közülünk a legprogresszívebb, mert ő már akkor írt erről, amikor én még rá sem gondoltam a témára, és most mégis egy egész bekezdést írtam a dologról. De holnap már ti is elolvashatjátok, és bizony kurvára megéri majd, mert lesz a végén egy meztelen csajos video is. (DE CSAK ANNAK INDUL EL, AKI VÉGIGOLVASSA A CIKKET, ÉS LÁJKOLJA IS. VALAMINT MEGETTE A FŐZELÉKET IS!)

 


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerz.blog.hu/api/trackback/id/tr902438718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása